Winnaar The Masked Singer Camille op Bruisend Balegem editie 2022

Smulfestijn op 30 april

Bruisend Balegem heeft een absolute topper uit showbizz kunnen strikken: Camille, winnares van The Masked Singer 2022. Miss Poes Camille Dhont, de twintigjarige is top in Vlaanderen en in het buitenland. Camille  wordt één van de absolute topvedetten  op de affiche van Bruisend Balegem 2022. Wie eens naar Bruisend Balegem is geweest, komt op zondag  14 augustus 2022 zeker terug voor de 10 de editie. Zoveel is zeker, Bruisend Balegem wordt opnieuw een spektakel om ‘u’ tegen te zeggen. De opperbruiser Christ Meuleman en de Bruisers presenteren op 14 augustus opnieuw een smaakvolle cocktail van muziek, animatie, kunst, markt, expo, folklore, cultuur, amusement. Het evenement blijft GRATIS, maar om dit alles te kunnen financieren wordt op zaterdag 30 april een Take – Away georganiseerd. Toon een groot hart voor de vele inspanningen van Bruisend Balegem en teken massaal in op het Smulfestijn.

Noteer alvast 30 april en 14 augustus 2022 in uw agenda. Het jaarlijkse eetfestijn vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 april en kiest voor een levering aan huis tussen 9 u en 12 u. Je hebt keuze tussen Kip archiduc, slaatje en (oven)kroketten, Zalm à l’Ostendaise en (oven)kroketten, Balletjes in tomatensaus en (oven) kroketten. Deelnemen kost 18 euro, kinderen smullen tegen 10 euro. Vul je naam in op de inschrijvingskaart, duid aan wat je verkiest met aantal personen (volwassenen en/of kinderen). De kaarten kunnen afgegeven worden aan een lid van Bruisend Balegem, of in één van de deelnemende Balegemse cafés. Je kan ook een scan maken en stuur die naar christ.meuleman@skynet.be. Je kan de bestelling ook doormailen. De kaarten worden aan huis bezorgd (contante betaling).

De 10 de editie van Bruisend Balegem wordt wel een beetje afgeslankt, maar bruisen zal het zoals oudsher. 2022 wordt voor alle bruisers en alle sympathisanten hét jaar van de HARING. Sowieso wordt het een onvergetelijke dag met een programma voor elk wat wils. Bruisend Balegem zal alweer uitgroeien als de ‘Gentse Feesten van 1 dag’. En leuk meegenomen, het Bruisend Balegem-comité denkt ook aan je portemonnee, het evenement blijft nu ook gratis. Bruisend Balegem 2022 zal op de tiende editie mega-goed zijn. (mvdv, foto’s ddl)