Middenstandscongres met interessante voordracht in Brakel

Op dinsdag 29 maart ging het jaarlijks Middenstandscongres voor de Brakelse handelaars door in de gelagzaal van brouwerij De Graal.  De inleiding was voor schepen voor lokale economie  Peter Vanderstuyf. Gastspreker was dit jaar Mevrouw Katlijn Voordeckers. Katlijn Voordeckers is auteur van een drietal hoogst interessante boeken betreffende branding en communicatie.

Op het Middenstandscongres had ze het meer bepaald over de mond-tot-mondreclame en het belang hiervan voor de ondernemer. Hierbij gaf ze verschillende strategieën die menig handelaar direct kan gebruiken voor zijn of haar zaak. Tijdens haar uiteenzetting besprak ze ook een aantal websites van enkele Brakelse handelaars. Hieruit bleek dat ze zich terdege had voorbereid en goed haar materie kende. Het publiek was dan ook zeer enthousiast over haar bijdrage.

Na de uiteenzetting kreeg elke deelnemer aan het congres het boek over de mond-tot-mondreclame, waarna de receptie met, uiteraard, de lekkere bieren van Brouwerij De Graal, volgde.

 

X