VZW ON STAGE organiseert een Paasfuif: Pâques in Time

Hits uit de jaren 80-90-00 op 17 april in Den Amb8 te Oosterzele.

Dansen, pintjes drinken en genieten van de beste muziek uit de jaren 80, 90 en 2000. Dat is het basisconcept van onze Paasfuif op 17 april in Den Amb8 te Oosterzele.

Rick & James 80’s Party

Rick & James katapulteren you back to the golden era of nektapijten, beenwarmers and the most epic anthems in the history of pop, rock, disco! They welcome you with big smiles op de wildste en decadentste eighties party. Ze draaiden al plaatjes voor Studio Brussel & Kamping Kitsch, maar nu komen ze dus naar de metropool Oosterzele om het beste van zichzelf te geven!

Jazzy Max

Product van Oosterzeelse bodem met een Engelse naam, ook bekend als onze voorzitter. Hij heeft (te) lang z’n cd’s in hun koffer moeten laten zitten, so be prepared, want het dak gaat er af.

Beardy Peaches

Product van Oosterzeelse bodem met een Engelse naam die na z’n avontuur in Trier terug is. OG Ems heeft beloofd de heetste en geilste muziek van de jaren 80, 90 & 2000 mee te brengen.

DJ Geert

Product van Oosterzeelse bodem met een Oosterzeelse naam. Hij is de man die jarenlang zorgde voor de geluidsinstallaties op elke fuif in Oosterzele. Vanaf nu zorgt hij enkel voor geluid en dat belooft.

Happy Hour:

Zoals een goed feest hoort te zijn, houden we van 21u tot 22u een Happy Hour. Koop een drankje, krijg een drankje.

Ticket: 6 euro via Eventbrite

Deuren: 21u  Place to be: Den Amb8 te Lange Ambachtstraat 42, 9860 Oosterzele

X