Turnclub Olympia verovert alle harten

Verbluffend spektakel in sporthal De Kluize

Sporthal De Kluize in Scheldewindeke zat afgeladen vol voor het turnfeest ‘Time too sparkle’ van Turnclub Olympia Oosterzele. Van een succes gesproken. Verbluffend spektakel. De gymnasten stalen de show. Het werd genieten van begin tot einde. TOO bewees nog maar eens dat het één van de strafste clubs is in ons land. Iedereen zag dat het goed was. Ja, de zenuwen staan altijd een beetje gespannen, maar niemand twijfelde dat Turnclub Olympia Oosterzele alle harten gingen veroveren. De sierlijke gymnasten gaven zich volledig. ‘Time too sparkle’ werd met veel enthousiasme gebracht. TOO blijft de lat hoog leggen.
Turnclub Olympia Oosterzele waagde zich met ‘Time too sparkle’ aan een groots opgezette en gedurfde show. Alweer een schitterende ervaring voor het jonge volk in de sporthal. De gymnasten trokken alle aandacht naar zich toe. Je zag ze zo openbloeien. Ze bewezen elk op hun domein hun charisma. De programmatie was een schot in de roos. Een show op hoog niveau. Het verhaal: ‘Ergens in een magisch landschap, wordt een elfje geboren. Ze groeit op samen met haar vriendinnen. Even verderop ravotten de jongens in het bos. Achter een boom speelt een jongen met zijn schaduw. Waar ik ga, volg jij, samen zijn wij één. Een wondermooi schaduwspel van vriendschap en eenheid. Als het noodlot toeslaat en de jaloezie de schaduw verdrijft, blijft hij alleen achter. Een verhaal  van jaloezie, wanhoop, kracht. De andere kant van Neverland die je nog nooit eerder zag’. Het boeiend verhaal werd meesterlijk gebracht. Het publiek werd vanaf het openingsnummer (Welkom in een magisch landschap) getrakteerd op een ijzersterk optreden van Turnclub Olympia Oosterzele.
TOO was meteen op kruissnelheid. Het was af. Top. Duidelijk, de gymnasten hebben allen een passie voor het turnen. Ze toverden een fel gesmaakte show uit de hoed. Echte pareltjes. Na de pauze werd het boeiende verhaal verder gezet. Het publiek bleef genieten. TOO staat er nog altijd. Sterker dan ooit. Gedreven. Enthousiast. De Turnclub Olympia blijft Oosterzele op de kaart zetten. (won al veel nationale en internationale prijzen). Het bestuur, de trainers, de gymnasten, de vele medewerkers hebben zich afgesloofd om alweer een aantrekkelijk programma aan te bieden. Oosterzele mag fier zijn op zijn bloedeigen turnclub. Te oordelen naar het telkens warm applaus en de positieve reacties die de show ‘Time too sparkle’ kreeg, heeft iedereen ademloos genoten. Het publiek laten watertanden, daar is TOO ten volle in geslaagd. De show gooide hoge ogen. Een absolute voltreffer. Veel bewondering. Het bleef gans de avond kijken en genieten. Turnclub Olympia Oosterzele mag absoluut fier zijn. Topprestatie. (mvdv, foto’s ddl)