Toon een groot hart en steun Voorwaarts Gijzel Oosterzele

Ontbijtmanden voor Moederdag

Ontbijtmanden voor Moederdag
Je kan Voorwaarts Gijzel Oosterzele een hart onder de riem steken, steun de club en bestel een of meerdere ontbijtmanden voor Moederdag. Zoals iedereen weet investeerde VGO in een hypermodern voetbalcomplex. VGO blijft een lovenswaardige veerkracht tonen en pakt met mannen – en damesteams uit in de competitie. Maar de kosten voor de club zijn hiervoor niet min. Maar VGO blijft VGO, bewonderingswaardig het engagement, de veerkracht van het VGO – bestuur, ook in minder goede tijden. Voor de spelers is VGO een tweede thuis. De club én de spelers van VGO  gaan ook dit keer de handen uit de mouwen steken voor hun hartsclub Voorwaarts Gijzel Oosterzele. De spelers van Voorwaarts Gijzel Oosterzele helpen je graag met de aan huis geleverde ontbijten. Je merkt het al, bij VGO ontbreekt het niet aan de nodige ideetjes.
VERWEN MOEDER
Voorwaarts Gijzel Oosterzele is om meer dan één reden het favoriete contactpunt voor al wie op zoek is naar een kwalitatief ontbijt. De formule is geknipt voor wie je eens wil verwennen. Een tip: verwen moeder met een zorgvuldig uitgekozen attentie. ‘Moederdag’ kan niet meer stuk. Extra verwengenot. Bestellen is vanzelfsprekend een must. Volwassenen betalen 18 euro voor een ontbijtmand, voor cava en ontbijtmand: 25 euro. Kinderen smullen tegen 11 euro. De ontbijtmanden bevatten tal van lekkernijen. Zeg zelf met chocoladekoek, croissant, pistolet, sandwich, pannenkoek, fruitsalade, fruitsap, choco, honing, confituur, yoghurt, thee, suiker, melkje, peperkoek, speculaas, ei, hesp, salami, kaas, gebakje, en zo meer start uw zondag vrolijk en vitamine-rijk. Bestel tijdig.  De ontbijtmanden worden geleverd of kunnen afgehaald worden op Hogeveld Oosterzele (terrrein VGO) op zondag 8 mei 2022. Aan u de keuze voor levering, het kan tussen 8 u en 9 u 30 en tussen 9 u 30 en 11 u. Je kan het bedrag overschrijven op rekening BE35 3900 2329 7637 ING Oosterzele, of payconiq (qr-code inscannen), cash (volgens de COVID –19 regelgeving, gepast geld graag). Het bestelformulier kan je doormailen naar jeugd@vwgo.be, filip.fostier@telenet.be, of droppen in de brievenbus van ING Kantoor Oosterzele, Keiberg 2. (mvdv, foto’s ddl).
X