Vijf vacatures bij OCMW en stad Zottegem

Het Zottegemse stadsbestuur wil overgaan tot de aanwerving van een deskundige lokale economie & landbouw en een technisch assistent/elektricien voor de dienst stadsgebouwen. Daarnaast wordt ook voor het OCMW gezocht naar drie nieuwe medewerkers: een maatschappelijk werker voor het Sociaal Huis, een kinderbegeleider voor de buitenschoolse kinderopvang Zibo alsook een verantwoordelijke voor Katrol, een OCMW-dienst die studie- en opvoedingsondersteuning aan huis biedt.

Al deze jobs zijn contractueel en voltijds, behalve die van kinderbegeleider (halftijds). Solliciteren kan tot uiterlijk komende vrijdag 13 mei om 12 uur ‘s middags. Alle informatie over functie en profiel, selectieprocedure en aanwervingsvoorwaarden, aanbod enz. is op www.zottegem.be/vacatures terug te vinden. De selectie gebeurt via het externe bureau CC Select uit Sint-Agatha-Berchem (tel. 02 467 35 40, ook voor bijkomende inlichtingen).