Wandelzoektocht ‘Rondneuzen in Paulatem & Sint-Maria-Latem’

De dienst toerisme van het lokaal bestuur Zwalm trapt het toeristisch seizoen helemaal op gang met een wandelzoektocht getiteld ‘Rondneuzen in Paulatem & Sint-Maria-Latem. Van 26 mei tot en met 15 augustus kan je via verharde en onverharde wegen op speurtocht in de noordelijke deelgemeenten Paulatem & Sint-Maria-Latem langs een parcours van 7 km. De drie deelnemers die het meest aantal vragen correct weten te beantwoorden, gaan aan de haal met een leuke prijs om nog meer van de streek te kunnen genieten. Zo maak je kans op een overnachting met ontbijt in B&B Johan’s Lodge, een namiddagje op verkenning met de e-choppers van Hofstede ter Biest of een waardebon van eet- en praatcafé de Stoasie.

 

De brochure met alle vragen, het routeplan en antwoordformulier kan je downloaden via  www.zwalmstreek.be/wandelzoektocht of ophalen in de bibliotheek, de sporthal, het gemeentehuis of het Streekpunt.