Brandweerpost Zottegem deelt prijzen uit

Tijdens het jaarlijks eetfestijn van de Brandweerpost Zottegem in de zaal Bevegemse Vijvers op 5 juni ll. kon men de Zottegemse spuitgasten ook een extra financieel steuntje geven door deel te nemen aan een wedstrijd waarbij gevraagd werd naar het maximale debiet van de watervoerende armaturen die voorgesteld werden. Het juiste antwoord was: 3.100 liter per minuut (antwoord op de schiftingsvraag: 695 kaarten). Onlangs werden de winnaars uitgenodigd om in de brandweerkazerne aan de Meengracht hun prijs in ontvangst te nemen.

De hoofdprijs – een waardebon van 250 euro voor gebruik in restaurant ’t Pachthuis – werd gewonnen door Bernadette Van Steertegem die weliswaar niet aanwezig kon zijn en dus ontbreekt op de foto. Daarop ziet u wel enkele bestuursleden van de Vriendenkring Brandweerpost Zottegem samen met Tom Janssens en Niels Lapaige die respectievelijk zes flessen champagne als tweede prijs en een waardebon van 50 euro van Drankenhandel Clarysse als derde prijs overhandigd kregen. Brandweerpost Zottegem dankt langs deze weg nogmaals alle sympathisanten die op het eetfestijn aanwezig waren.