Het bestuur van Vlaams Belang Brakel

Vlaams Belang Brakel breidt fors uit

Het Vlaams Belang heeft de wind in de zeilen. Dat zeggen alvast recente nationale opiniepeilingen.  In Brakel merken we dit op zegt huidig gemeenteraadslid Veronique Lenvain.  “We zijn daarom volop bezig om onze lijst verder uit te bouwen.   De traditionele partijen (open VLD, Vooruit en CD&V) zijn niet meer geloofwaardig en hebben het verkorven bij onze mensen. Ze laten onze mensen in de steek. De hoge energie en brandstofprijzen swingen het dak uit. Winkelkarren werden fors duurder, maar ook de huurprijzen en aankoop van een nieuwe woning zijn voor een doorsnee gezin niet meer betaalbaar. De mensen willen echte verandering en het Vlaams Belang is de enige partij die een toekomst voor onze mensen wil verzekeren. Er zullen zeker gemeenten in Vlaanderen  zijn waar het cordon sanitaire zal worden doorbroken na de verkiezingen van 2024.”  De partij  heeft in Brakel heel wat nieuwe gezichten.

Het bestuur van Vlaams Belang Brakel bestaat uit: : Veronique Lenvain, Marijke De Fraine, Carine Buyens, Jane Schotsaert, Jessie Vekeman, Monica Roos, Tania Spranghers en Sandy Dierickx.
Herman Steenbrugge, Joeri Van Lancre, Jurgen Leus, Patrick Spitaels, Cedric Raman, Marnic De Temmerman en Kris Jouret.