Strijpen, St.-Goriks-Oudenhove, Erwetegem: wielerdoortochten

Ter gelegenheid van de (zomer)kermis in Strijpen worden door het plaatselijk Koninklijk Sportverbond Strijpen op zondag 17 juli twee wielerwedstrijden georganiseerd, voor juniores en voor dames-elite, waarvan het parcours ook over het grondgebied van Sint-Goriks-Oudenhove en Erwetegem loopt. Naar aanleiding hiervan worden die dag de volgende verkeersmaatregelen genomen:

  • Parkeerverbod van 12u30 tot 20 uur: Sint-Goriksstraat (gedeelte tussen Kruiswaterplein en Ten Bosse/Langendries), Ten Bosse (tussen Sint-Goriksstraat en De Vlamme), De Vlamme, Eekhout (tussen De Vlamme en Wurmendries), Wurmendries (tussen Eekhout en Meileveld), Meileveld,, Molenhoek (tussen Rijkestraat en Krommestraat), Krommestraat,, Traveins (tussen Krommestraat en Kruiswaterplein/Smisstraat) en Kruiswaterplein (tussen Smisstraat en Sint-Goriksstraat en tussen Sint-Goriksstraat en Ten Bosse).
  • Eenrichtingsverkeer van 13u30 tot 20 uur: Sint-Goriksstraat (gedeelte tussen Kruiswaterplein en Ten Bosse /Langendries, alleen toegelaten richting Ten Bosse/Langendries), Ten Bosse (tussen De Vlamme en Sint- Goriksstraat, richting Sint-Goriksstraat), De Vlamme (richting Eekhout), Eekhout (tussen De Vlamme en Wurmendries, richting Wurmendries), Wurmendries (tussen Eekhout en Meileveld, richting Meileveld), Meileveld (tussen Traveins/Wurmendries en Sint- Andriessteenweg, richting Meire/Sint-Andriessteenweg), Molenhoek (tussen Rijkestraat en Krommestraat, richting Krommestraat) en Krommestraat (richting Traveins).