Proef de ‘speciallekes’ van Samana Oosterzele

Culinair plezier in GC De Kluize

Al wie Samana Oosterzele genegen is, kruist alvast zondag 11 september 2022 aan in zijn agenda. Je kan in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke in een ontspannen sfeer lekker tafelen.Steak à l’os, gebraiseerde kalkoenfilet, duo van vis uit de Noordzee, scampi’s met roomsaus, krokantje van kip en appelmoes, groentjes, frieten en keuze uit drie sauzen (champignon-, mosterd- of pepersaus): proef de ‘speciallekes’ op het eetfestijn in GC De Kluize.

Op zondag 11 september vanaf 11 u 30 tot 14 u nodigt Samana  Oosterzele je van harte uit om te genieten van een heel verzorgd eetfestijn. Maak je keuze. Deelnemen kost 20 euro, kinderen tot 12 jaar smullen tegen 9 euro. Samana wil graag je smaakpapillen prikkelen, tijdens zeg maar de fijnproeversdag. Proef de heerlijke smaken en geniet van de legendarische en typische Samana- sfeer. Wie in GC De Kluize de benen onder tafel komt steken, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. Men maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een culinair eetfestijn. De deur zwaait open voor iedereen. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Je kan in GC De Kluize terecht voor gezellige uren tafelplezier. Alle sympathisanten, levensgenieters, smulpapen, lekkerbekken,… zijn welkom. Kaarten verkrijgbaar bij de bestuursleden. Je kan ook kaarten bestellen via telefoon of mailadres: Rita De Landsheere, 09 / 362 79 09, 0472 /95 18 33, ritadelandsheere@hotmail.com, Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be. Of op rekening Samana Oosterzele BE62 9733 4621 5161. Betaalde en bestelde kaarten liggen klaar aan de kassa. Er is ook mogelijkheid tot afhalen van het eten vanaf 11 u.  (mvdv, foto’s ddl).