Eerste Vrijetijdsbeurs te Lierde.

Op zondag 04 september 2022 staat in Lierde alles in het teken van Vrije tijd.

Alle Lierdenaren en andere geïnteresseerden zijn vanaf 10 uur welkom op de speelplaats aan Sporthal De Zandloper voor de allereerste, door de Lierdese Dienst Vrije Tijd ingerichte, vrijetijdsbeurs.

Er wordt gestart met een uitgestelde officiële opening van de danszaal, die door de gemeente Lierde in samenwerking met Broeders van Liefde, Basisschool De Kei en Sport Vlaanderen op de zolder van de school gerealiseerd werd.

Hierna start dan de eigenlijke Vrijetijdsbeurs die vrij kan bezocht worden tussen 10u en 12u. Tal van verenigingen zullen zich voorstellen in en om de Sporthal, het Sportpark, Gemeenteplein en OC de Lier.

Naast de infostandjes zullen er door een aantal verenigingen ook een aantal demo’s en sportinitiaties gegeven worden.

Radio MfM zal vanop deze Vrijetijdsbeurs ook een live-uitzending verzorgen en aan hun stand zal om 10u30 een promotierit “Vrouwen in het peloton”, onder begeleiding van de fietsambassadrice Zita Demoor, starten.

Verder is er ook nog tussen 10u en 12u de mogelijkheid om gratis je fiets te laten registreren.