Beleef plezier aan ontspannende gezinsfietstocht

Ontdek de troeven van Oosterzele

Landelijke Gilde Oosterzele organiseert op zondag 4 september een fietstocht voor het ganse gezin in groep onder begeleiding. De organisatie is nu ook in goede handen van Landelijke Gilde, die al jaren lang iedereen de kans biedt om aan deze ontspannende fietstocht  deel te nemen. De tocht slingert langs de mooiste hoekjes van Oosterzele. Je fietst door rustige wegen en fietspaden. De fusiegemeente Oosterzele is overspoeld door authentieke en pittoreske plekjes.  Ontdek. Beleef. Geniet. Neem deel aan een gewoonweg deugddoende fietstocht in Oosterzele. Er staat u een aangename zondag te wachten. Ontdek de troeven van Oosterzele.
Wil u op zondag 4 september even helemaal weg van de stress van alledag, beleef dan plezier aan een ontspannende, sportieve activiteit met het hele gezin, vrienden, kennissen,…Ontdek hoe leuk fietsen is. Lekker op adem komen. Een dag met thema ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’.
De tocht van ongeveer 30 km vertrekt en eindigt aan de Vrije Basisschool (De Appelaar), Dorp Oosterzele. Inschrijven in de Polyzaal, Dorp 48, Oosterzele. Uiteraard wordt er halverwege de tocht een deugddoende pauze ingelast. Deelnemen kost 3 euro (leden), niet – leden betalen 4 euro. Na de tocht wordt een boterham en koffie aangeboden in de Polyzaal, inbegrepen in de prijs én tombola. En wie weet trek je ook nog eens met een waardevolle prijs naar huis. Vertrek om 13 u 45, registreren er plaatse vanaf 13 u 15. Zin om mee te fietsen?  Info: voorzitter Danny Meersman, 0486 / 91 44 22, LG.oosterzele@gmail.com.  (mvdv, foto’s ddl)