Verwacht een op en top stand-up comedyavond met Freddy De Vadder

Met ‘Mindfullness’ terug naar zijn roots

Veeg de slapers uit uw ogen, het ronduit schitterend Kluize – team heeft een ‘specialleke’ voor jou in petto. Trriiing. Dames en Heren, het is tijd voor de enige echte Freddy De Vadder.  Op vrijdag 23 september om 20 u komt stand-up comedian Freddy De Vadder naar het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. Verwacht een op en top stand-up comedyavond, gebracht aan een verschroeiend tempo met veel kracht en dynamiek. In het stand-up comedian-landschap is hij een echte parel.
In zijn nieuwste show ‘Mindfullness’ gaat Freddy De Vadder noodgedwongen terug naar zijn roots. Corona heeft hem sowieso – zoals veel artiesten – terug aan de bedelstaf gebracht. Gelukkig kon hij het hoofd boven water houden dankzij zijn nieuwe ‘prente’ (wat is het West – Vlaams toch een mooie taal), een feministe met een fulltime job bij de overheid, met een zwak voor de charmantste anti – seksistische machofilosoof aller Cis-mannen.
Met de adem in de nek van het groeiend aantal hysterische (anti-)WOKE communes kon niemand hem wellicht voorbereiden om zichzelf her uit te vinden om uiteindelijk terug te komen naar zijn eigen zelve en wederom aan alles zijn kloten te vagen. Het resultaat kan je al raden, een heerlijk pleidooi vol met eerlijke, provocerende anekdotes uit Freddy’s alledaagse queeste naar een alsnog genietbaar en vol(mondig)leven. Je krijgt in de Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize powershow met veel humoristische inslag. Met Freddy De Vadder staat humor bovenaan de agenda. Lachen, brullen, gieren geblazen. Hij was al een paar keer te gast in GC De Kluize. Het publiek meekrijgen, een zaal in vervoering brengen, het is voor de olijke Freddy De Vadder slechts het begin van de strijd. Het kan niet anders, vrijdagavond 23 september verovert hij in de Oosterzeelse cultuurtempel opnieuw alle harten.
Tickets kosten 18, 17, 16, 15, en 14 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be. (mvdv, foto’s ddl)