Laat je verwennen op eetfestijn en koffietafel Open Vld plus

Gezellige uren tafelplezier

Marcel Van De Vijver

Al wie Open Vld plus Oosterzele genegen is, kruist alvast zaterdag 17, zondag 18 en maandag 19 september aan in zijn agenda. Op zaterdag 17 september worden tussen 16 en 18 u maaltijden aan huis geleverd. Je kan kiezen uit varkenshaasje met champignonsaus of pepersaus, krielaardappelen en groentjes, of zalm met Oostends visserssausje, puree, groentjes. Kinderen smullen balletjes in tomatensaus.

Op zondag 18 september tussen 11 u 30 en 15 u kan je in De Steenput, Berg in Balegem in een ontspannen sfeer lekker tafelen. Steak met peperroomsaus, champignonsaus, bearnaisesaus, frietjes en groenten, of zalm met Oostends visserssausje, frietjes, groentjes. Aan u de keuze. Proef de ‘speciallekes’ van Open Vld plus. Voor de kinderen worden balletjes in tomatensaus geserveerd. Deelnemen kost 19 euro, kinderen smullen tegen 10 euro. Het bestuur, de mandatarissen van Open Vld plus nodigen je van harte uit om te genieten van een heel verzorgd eetfestijn. Open Vld plus wil graag je smaakpapillen prikkelen, tijdens zeg maar de fijn proefdag. Proef de heerlijke smaken en geniet van de typische Open Vld plus sfeer. Wie in De Steenput de benen onder tafel komt steken, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. De deur zwaait open voor iedereen. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen bij bent. Alle sympathisanten, levensgenieters, smulpapen, lekkerbekken, … zijn van harte welkom. Open Vld plus maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een culinair eetfestijn zowel op zaterdag en zondag. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de mandatarissen, bestuursleden of via https://bit.ly/eetfestijnVLD2022. 

Op maandag 19 september ben je vanaf 14 u 30 welkom in Feestzaal Sekuurne, Balegemstraat 14 in Balegem voor de gratis koffietafel. Graag inschrijven bij voorzitter Guy De Smet, guydesmet13@proximus.be, 0472 / 81 03 47. Je wordt getrakteerd op een koffietafel zonder weerga. ‘De Sekuurne’ wordt een dankbare plaats voor hartelijke ontvangst, ontmoeting, sociaal contact, bij te praten, muziek. (mvdv, foto’s ddl)