Foto verspreid via federale politie

Onrustwekkende verdwijning: 84-jarige Herzelenaar levend teruggevonden

Politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem laat weten dat de 84-jarige Gaston De Mezel uit Herzele levend werd teruggevonden.

De man verliet dinsdag 13 september zijn woning in de Groenlaan in Herzele en had sindsdien geen teken van leven meer gegeven. Zijn verdwijning werd dan ook als onrustwekkend beschouwd. Lees hierover meer via deze link en deze link.

Hij werd dinsdag levend teruggevonden. Waar precies werd niet meegedeeld door de politie. Hij zou onderkoeld zijn geweest.

“Na intensieve zoekacties die de afgelopen dagen werden georganiseerd, o.a. de collega’s van de Federale Politie die hun steun leverden door de inzet van een heli, werd betrokkene levend teruggevonden! Hij krijgt momenteel de nodige zorgen toegediend! Dank voor het massale delen van onze oproep!”, klinkt het vanuit de politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem.