Zottegem: speciale verkeersregelingen

LEEUWERGEM: KERMIS

Ter gelegenheid van de kermis in Leeuwergem vindt op zaterdag 17 september vanaf 20 uur in en rond café Imeland aan de Gentsesteenweg ‘Leeuwergem goes fout’ plaats (trek je foutste outfit aan en maak kans op een prijs). Omwille van deze activiteit zal in het gedeelte van de Gentsesteenweg tussen de Buke en het Ontmoetingscentrum van zaterdagmorgen om 8 uur tot zondag 18 september om 12 uur geen verkeer toegelaten zijn en niet mogen geparkeerd worden (+ ook parkeerverbod in Straatje). Er moet in beide richtingen omgereden worden via Straatje en Klokfontein.

SINT-GORIKS-OUDENHOVE: MOTORTREFFEN

Op zaterdag 17 en zondag 18 september organiseert MC Devil Rowlers het 37ste Vliegende Schotel-Motortreffen, weliswaar met het Ontmoetingscentrum Sint-Goriks als nieuwe centrale locatie. Op het programma staat een bewegwijzerde rondrit van ca. 130 km en hiervoor kan men telkens inschrijven vanaf 8 uur voor. Naar aanleiding van dit motortreffen zal op beide dagen in het gedeelte van de Sint-Goriksstraat tussen het kruispunt met het Kruiswaterplein en het OC van 7 tot 19 uur parkeerverbod zijn, behalve voor de deelnemende motorrijders.

SINT-MARIA-OUDENHOVE: WIELERDOORTOCHTEN

In Brakel-Parike wordt op zondag 18 september de interclubwielerwedstrijd Grote Prijs Roger Baguet voor nieuwelingen georganiseerd, waarvan het parcours ook het grondgebied Sint-Maria-Oudenhove aandoet via de Bontestraat en Lammerstraat. Met het oog op een veilig verloop van de doortochten (zes ronden) zal in deze beide straten moeten rekening gehouden worden met parkeerverbod van 12u30 tot 17u30 en eenrichtingsverkeer (vanaf 13u30, alleen toegelaten in de rijrichting van de renners).