Concert ‘Eske Kleurt’ Sint-Lievens-Esse

Om de septemberkermis van Sint-Lievens-Esse nieuw leven in te blazen, organiseert de harmonie Kunst en Broedermin van Sint-Lievens-Esse haar jaarlijks concert op zaterdag 24 september. Het concert ‘Eske kleurt’, een muzikaal kleurboek, vindt plaats in de Sint-Martinuskerk van Sint-Lievens-Esse onder leiding van Anne Bockstaele.

Naast het ‘groot muziek’ zorgen de ‘starters’, de beginnende muzikanten van de harmonie, ook voor een muzikaal optreden. Het concert start om 20u. Bestellen van kaarten kan door een mail te sturen naar beno8.coppens@gmail.com tav. Benoit Coppens. Wie er nog niet genoeg van heeft, kan de harmonie terug zien spelen zondagnamiddag op het kerkplein. Voor en na het optreden kan er gezellig gekeuveld worden met een drankje en een versnapering.