Halloween in Leeuwergem: griezelwandeling en snoepworp

Op zaterdag 29 oktober wordt door het plaatselijk Feestcomité Leeuwergem afspraak gemaakt voor de 17de editie van de jaarlijkse Halloweenhappening in deze Zottegemse deelgemeente.

Zoals gewoonlijk is er opnieuw een kindvriendelijke wandelroute uitgestippeld met onderweg aangepaste animatie en een aantal standjes waar aan de deelnemers – verkleden mag! – versnaperingen zullen aangeboden worden. Voor de griezelwandeling van ca. 5 km kan men vrij vertrekken tussen 18 en 20 uur aan het stedelijk OC Leeuwergem Na terugkeer aldaar is er gelegenheid om in het ontmoetingscentrum gezellig na te praten bij een drankje en/of een hapje. Voor de kinderen (tot 12 jaar) zijn er dan ook nog tal van prijzen te winnen met de traditionele snoepworp die omstreeks 22 uur zal plaatsvinden.

Deelnamekaarten kosten in voorverkoop – om organisatorische redenen is het wenselijk hiervan gebruik te maken – 5 euro per persoon (op de avond zelf aan de kassa 6 euro; kinderen jonger dan 12 jaar gratis). Inschrijven kan ook via https://bit.ly/3D1UPti.

Verkeersmaatregel – Naar aanleiding van deze Halloweenhappening zal er op het Sint-Eligiusplein op zaterdag 29 oktober van 17 uur tot 01 uur ‘s nachts een parkeerverbod gelden en geen verkeer toegelaten zijn. De toegang tot dit plein aan de kerk zal afgesloten worden ter hoogte van de Gentsesteenweg en t.h.v. de Bosstraat.