© Afbeelding van czu_czu_PL via Pixabay

Twee extra gebedsdiensten voor Zottegemse overledenen

Het is een traditie geworden dat de kruisjes van de overledenen die in het voorbije jaar (sinds begin november van vorig jaar) een kerkelijke uitvaartdienst kregen in een van de Zottegemse parochies, ter gelegenheid van Allerheiligen aan hun nabestaanden overhandigd worden. Dit zal op 1 november zelf gebeuren tijdens een extra gebedsdienst om 14u30 in de kerk van Erwetegem voor de overledenen van wie de uitvaartliturgie plaatsvond in Erwetegem, Godveerdegem, Sint-Goriks-Oudenhove of Sint-Maria-Oudenhove en om 16 uur in de dekenale kerk aan de Markt voor de overledenen van wie de uitvaartliturgie plaatsvond in Bevegem, Elene, Grotenberge, Leeuwergem, Oombergen, Strijpen, Velzeke of Zottegem- centrum. Tijdens deze gebedswakes wordt naast de individuele herdenkingskruisjes ook aan alle aanwezigen een gedachtenisprentje uitgereikt.