Oproep vanuit VBS Sint-Katrien Steenhuize

Op zaterdag 26 november organiseert het oudercomité van VBS Sint-Katrien in Steenhuize een schoolreünie naar aanleiding van het 150-jarige bestaan van de school.

“Het 150-jarige jubileum mag niet onopgemerkt voorbij gaan, vandaar dat we met het oudercomité besloten hebben een schoolreünie te organiseren”, zegt Annelies Baeyens namens het oudercomité. “Heeft u zelf school gelopen op VBS Sint-Katrien Steenhuize en wilt u u nog eens laten onderdompelen in pure nostalgie binnen de schoolmuren, genieten van een hapje en een drankje samen met oud-leerlingen of leerkrachten, aarzel dan niet om u (samen met partner) in te schrijven. De schoolreünie zelf start vanaf 18.30 uur met een receptie, gevolgd door een optreden van T.O.F. BAND en de mogelijkheid om een rondleiding mee te volgen, bij te praten of een dansje te wagen samen met oud-leerlingen. Voor meer informatie en inschrijving kunt u nog tot en met 15 november mailen naar oc.stkatrien@gmail.com.”

Meer info

Website VBS Sint-Katrien Steenhuize

Facebookpagina VBS Sint-Katrien Steenhuize