Wet Dream Racing team won voor de 5de maal de 24 uur Spa-Francorchamps voor 2pk-tjes

Geraardsbergen/Lessen. Vorig weekend werd de belangrijkste race van de 2cv Racing Cup gereden op het circuit van Spa-Francorchamps. De 24 uren race startte zaterdag 29 oktober om 17u30 en de geblokte vlag viel zondag 30 oktober om 14u30. De Geraardsbergenaar Hans Smit startte als eerste en geeft daarna het stuur door aan Sven Van Wijmeersch uit Brakel. Al snel zette hij rondetijden onder de 4 minuten neer. Daarna ging de pilotenwissel verder: Rookie en Staf Mertens Conan uit Lessen namen het stuur over.

In totaal reed het team 335 rondjes met een gemiddelde snelheid van 98 km/h en een snelste ronde van 114 km/h. Het team eindigde op de 58ste plaats van 101 wagen, en behaalt zo de 5de overwinning op rij in de 24 u voor 2pk-aatjes klasse Améliorée.

Julien Borremans