Hoofdprijs voor Natuurschool Oombergen

Natuurschool Kalvertje 4 in Oombergen heeft de hoofdprijs weggekaapt tijdens de wedstrijd verbonden aan de Week van het Bos van 9 tot 16 oktober.

“Er waren meer dan 700 inzendingen en wij wonnen voor elke kleuter, de enige echte fantastische hoofdprijs, namelijk een handpop van Elise de Speelse Eekhoorn”, vertelt overkoepelend directeur Christ Meueleman. “De postbode bracht een groot pak naar onze school.  Jelle mocht het pak openmaken.  Wat waren de kleuters blij!  “waauwh, Elise, de eekhoorn” klonk er spontaan.  Elise heeft vandaag al heel wat avonturen in ons bos beleefd. Straks mag Elise, de eekhoorn mee met de kleuters naar huis om nog meer avonturen te beleven. We waren heel blij en trots dat we de wedstrijd gewonnen hadden.  Ook gaat onze dank uit naar het Agentschap voor Natuur en Bos en BOS+ voor het educatieve materiaal dat zij ieder jaar maken voor ons.  Ieder jaar is het terug “uitkijken naar…” en “aftellen tot…” Wij hebben alvast 8 – 15 oktober 2023 genoteerd in onze agenda om terug leuke avonturen te mogen beleven.”