Tent gedeeltelijk afgebroken en gestolen

Het feestcomité van Edelare en haar talrijke vrijwilligers willen een oproep lanceren aan de vandalen die in de nacht van zaterdag op zondag een deel van de tent die opgesteld was voor de feestruimte hebben afgebroken en meegenomen.

Breng de ontvreemde onderdelen van de tent terug!

Het is pijnlijk om vast te stellen dat het werk dat vooraf ging met talrijke vrijwilligers teniet wordt gedaan door vandalenstreken.

Wij hopen dan ook dat jullie tot inkeer komen en alles terug bezorgen op de plaats waar het ontvreemd werd. Gebruik jullie gezond verstand, want de tentjes worden ter beschikking gesteld door de stad Oudenaarde en nog vele verenigingen met vrijwilligers als de onze hebben die nog nodig;

Laat het gezond verstand zegevieren.

 

Met een bezorgde groet,

Feestcomité Edelare

Marc Van der Donckt

0473 43 69 73