Wielerbelofte Arne Marit rijdt volgend jaar alvast Parijs Nice

.

Geraardsbergen/Deftinge. Op zaterdag 19 november richtte de supportersclub voor de tweede maal in een uitverkochte zaal een supportsbal in voor profrenner Arne Marit in Deftinge. Naar traditie stond er een panelgesprek op het programma met ouderdomsdeken onder de ploegleiders Hilaire Van der Schueren, ex-prof Ferdi Van den Haute, ex-prof en ploegleider Laurenzo Lapage en fietsenmaker Ludwig D’Hose.

Na een jaar vol met pech voor Arne met o.a. zeven valpartijen op één maand boekte hij hoe dan ook twee overwinningen, waaronder de Sluitingsprijs in Putte Kappelen. Arne verlaat na twee jaar de Belgische wielerploeg Sport Vlaanderen Baloise en maakt de overstap naar het World Team Intermarchè Wanty Goubert met als ploegleiders Hilaire Van der Schueren en Laurenzo Lapage.

Op 05 december vertrekt Arne met zijn nieuwe team op stage richting Spanje. In het voorjaar zal hij starten in Parijs Nice waar men in de eerst vier ritten rekent op zijn snelle benen. Wielerfans kunnen de prestaties van Arne volgen via zijn FB-fanpage en zijn site www.arnemarit.be. Het supporterslokaal is gevestigd in café ’t Kelderken te Lierde.