De uitnodiging voor de nieuwjaarsdrink in 2019

Zottegem klinkt op nieuw jaar op zondag 15 januari

In tegenstelling met de allereerste stedelijke nieuwjaarsdrink op 5 januari 2020 en de (achteraf afgelaste afspraak) op 2 januari van dit jaar die al maanden op voorhand aangekondigd werden, bleef het nu langer wachten op de datum waarop de tweede editie van dit evenement zal plaatsvinden. Uit hun vraag hieromtrent blijkt dat dit ook reeds door NUUS-lezers werd vastgesteld.

Hoewel het stadsbestuur hierover nog geen officieel persbericht liet verspreiden, konden wij nu toch al vernemen dat alle Zottegemnaren, om mee te klinken op het nieuwe jaar 2023, hiervoor welkom zullen zijn op zondag 15 januari tussen 11 en 14 uur op het marktplein (tegen dan zal de tent op de Markt wel al afgebroken zijn). De stad trakteert met bubbels en fruitsap maar wel wordt opnieuw gevraagd om – kwestie van geen afvalberg na evenementen – een eigen glas mee te brengen.