Twee gewonden na vechtpartij in centrum Zottegem. Getuigen gezocht

Zaterdagavond 17 december raakten twee personen gewond na een vechtpartij in het centrum van Zottegem.

De feiten speelden zich af omstreeks 21 uur, ter hoogte van de Heldenlaan. De twee gewonde personen werden overgebracht naar het ziekenhuis van Zottegem.

“Er is op 17 december omstreeks 20.50 uur een melding van een  vechtpartij binnengekomen bij onze diensten”, laat men vanuit de politiezone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem weten. “Bij het ter plaatse komen van de ploegen waren de daders reeds verdwenen. Er werden 2 slachtoffers overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens hun verklaring kwamen zij van de kerstmarkt Zottegem. Er werd proces-verbaal opgesteld en het onderzoek is lopende. Voorlopig lastens onbekenden.”

Op de Facebookpagina Wegpreventie Zottegem & Omstreken verscheen deze week onderstaande oproep:

‼️GETUIGEN GEZOCHT

Ik weet niet of het gepast is om in deze groep te schrijven. Maar ga het toch proberen.

Op zaterdag 17/12 omstreeks 21:30 is een vriend afgevoerd met de ambulance. Hij werd door een 7 tal mannen vreemde origine hard toegetakeld. het is gebeurd aan de heldenlaan ongeveer aan de Carrefour. Ik zoek mensen die dit zien gebeuren hebben dat deze mensen kunnen gestraft worden voor wat ze hem aangedaan hebben. ????????‼️

Aan getuigen of mensen die hier iets meer over weten wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie van Zottegem. Dat kan via deze link