Onrustwekkende verdwijning Cassandra Cauwels (34)

Op zondag 1 januari 2023, omstreeks 13.30 uur, werd de 34-jarige Cassandra Cauwels voor het laatst gezien aan de nachtwinkel in de Hoogstraat in Haaltert. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Dit bericht wordt verspreid op vraag van het parket Oost-Vlaanderen.

Cassandra is normaal gebouwd en tussen 1m60 en 1m70 lang.  Ze heeft kort bruin haar en bruine ogen. Ze draagt soms een zwarte leesbril. Op het ogenblik van haar verdwijning droeg ze een blauwe trainingsbroek, een donkergroene parka met een kap met pels afgeboord en witte sneakers. Ze heeft een zwarte handtas bij zich.

Heeft u meer informatie over deze zaak?

  • Laat het ons weten via dit tipformulier of via het gratis nummer 0800/30 300.
  • Voor getuigenissen vanuit het buitenland, gelieve het nummer 0032 2 554 44 88 te vormen.

Link naar het opsporingsbericht