© BWZ Beschermde Werkplaats Zottegem

Zottegemse verpleeghuizen en BWZ krijgen carnavalsbezoek

Traditioneel wordt door de mensen van het Feestcomité Zottegem in de marge van de carnavalsviering ook aan de zieken en bejaarden in plaatselijke verpleeghuizen gedacht. Zo zullen zij ditmaal op woensdag 11 januari een bezoek brengen aan het WZC Egmont en het AZ Sint-Elisabeth, respectievelijk om 14 uur en om 16 uur.

Zij zullen uiteraard vergezeld worden door Prins Carnaval 2023 Jens, leden van de Carnavalsraad, Keizer Carnaval Adriaan, het seniorenkeizerspaar Vic en Claudine, het seniorenprinsenpaar Eddy en Karine alsook door jeugdkeizer Wout en jeugdprinses Alyna die echter enkel de patiëntjes in de afdeling pediatrie en de moeders en pasgeborenen in de materniteit van het AZ Sint-Elisabeth zullen bezoeken. Aan alle zieken en bejaarden zal ook een kleine attentie overhandigd worden.

Op vrijdag 13 januari zal een afvaardiging van het stedelijk Feestcomité samen met o.a. Prins Carnaval Jens, Keizer Adriaan, het seniorenkeizerspaar en het seniorenkeizerspaar rond 11 uur langsgaan in het maatwerkbedrijf BWZ aan de Smalleweg in Leeuwergem. Ook daar zal aan alle werknemers door de Zottegemse ‘gekroonde hoofden’ een presentje overhandigd worden.