Vermiste Balou en baasje Tiffany zijn onafscheidelijk. Beloning van 800 euro voor wie hem vindt

Het hondje Balou is ondertussen al wekenlang vermist maar baasje Tiffany Magerman geeft de moed niet op en looft een beloning uit van liefst 800 euro voor de gouden tip. Lees hierna hoe nauw de band tussen haar en Balou is. Balou werd het laatst gezien in Zottegem.

“In oktober  heb ik besloten Balou een tijdje te laten logeren bij mijn oma in Zottegem omdat ik hem zelf voor even niet meer kon bijhouden door familiale redenen.  Balou is een slimme hond die van kleins af aan al deuren kon openen. Toen ik hem een tijdje heb laten logeren bij mijn oma, heb ik haar verteld dat ze daarmee zou moeten oppassen wanneer ze het huis verlaat doordat hij anders zou ontsnappen. Op 8 december heeft mijn oma de vuilniszakken buitengezet en Balou heeft toen een deur kunnen openen en is zo naar buiten gelopen. Mijn familie en ik hebben dat niet zien gebeuren, doordat wij niet in Zottegem zaten”, vertelt Tiffany. “Balou is bijna 3 jaar oud. Ik heb hem al vanaf dat hij 10 weken oud is. Wat ik bedoel met ‘Balou is alles voor mij’, is dat ik heel veel over heb voor hem. Hij maakt deel uit van mijn gezin en daarom zie ik hem ook als mijn eigen kind. Dat beestje geeft zoveel affectie en liefde. Ik zou niet liever willen om dat terug te mogen hebben. Samen hebben wij heel veel tijd doorgebracht in tijden van corona en zijn wij onafscheidelijk geworden. Bij elke dip was hij aan mijn zijde om mij te troosten. Ik kan mijn leven niet inbeelden zonder hem.”

“De samenwerking met Rescue Team Pajot ( zie link) verloopt zeer goed! In de eerste week dat er meldingen binnenkwamen, stonden ze al onmiddellijk klaar om te vertrekken en stonden ze snel op terrein. Ook helpen ze ons mee met de verspreiding van de affiches en flyertjes. Hoewel er al meer dan drie weken geen melding meer is binnen gekomen over Balou, zijn ze nog steeds achter de schermen bezig. Zo zoeken ze heel facebook af om te zien of er niets zou zijn binnen gekomen en werden asielen en dierenartsen op de hoogte gebracht. Bij elke tip die we nu nog binnenkrijgen (hoe klein die tip ook is) onderzoeken ze het, ook al gaat het misschien niet om Balou.  Mijn familie en ikzelf hebben de flyers en affiches die Rescue Team Pajot hebben gemaakt opgehangen en uitgedeeld in brievenbussen, aan passanten op straat en af en toe eens huis aan huis. Ook gaan wij wekelijks naar Zottegem om eens te gaan zoeken op plaatsen waar hij gezien is geweest. Bij elke tip die wij zelf binnenkrijgen, gaan wij zelf eens gaan kijken ter plaatse en verwittigen wij Rescue Team Pajot. Wat wij nog van plan zijn? Blijven zoeken en afwachten. Elke melding/piste die wij binnen krijgen/hebben nemen wij heel serieus en onderzoeken wij. Elke mogelijke piste wordt onderzocht.  Ikzelf ben van plan om te blijven delen op Facebook tot Balou terug thuis is. Ik geef niet op tot hij terug is.”

Tips? Weet je iets meer?

Contacteer Tiffany aub, via deze link