Inschrijven voor atletiekkamp Zottegem Atletiek

Van 3 tot en met 7 juli 2023 organiseert Zottegem een vijfdaags atletiekkamp voor kinderen geboren vanaf 2017 tot en met 2010.

“Het concept is eenvoudig”, vertelt Patrick Depuydt van Zottegem Atletiek. “Vijf dagen ondergedompeld worden in de wereld van atletiek: verspringen, hoogspringen, horden, sprint, lang lopen, discuswerpen, hockeybalwerpen, speerwerpen, kogelstoten… Kennis en vaardigheden binnen de verschillende atletiekdisciplines verbeteren, maar ook vooral plezier maken! De vijfdaagse wordt afgesloten met een meerkamp in de voormiddag en een zwemnamiddag in het zwembad van de Bevegemse Vijvers. Tot slot is er nog een ‘lekkere’ verrassing!”

Praktisch

  • maandag  3 juli 2023 tot en met vrijdag 7 juli 2023
  • geboortejaar: van 2017 tot en met 2010
  • leden van ZA betalen 65 euro. Niet-leden 75 euro
  • meerkamp, zwembeurt, lekkere verrassing + goodiebag 

Inschrijven

Inschrijven kan alvast via deze link. Na het inschrijven via de inschrijvingslink ontvangt u binnen de week een bevestigingsmail met betalingsgegevens om het inschrijvingsgeld over te schrijven. De inschrijving is pas compleet wanneer zowel de inschrijvingslink ingevuld is als het inschrijvingsgeld overgeschreven is.

Praktische info kan je terugvinden via de website of Facebookpagina.