Open Vld Ninove gaat voor een positief politiek beleid

"Omarm Ninove in plaats van af te breken"

Naar jaarlijkse gewoonte ging de nieuwjaarsreceptie van Open Vld Ninove door in de zaal Violon. Dit jaar kwam niet minder dan premier Alexander De Croo de lokale afdeling een hart onder de riem steken. Kersverse voorzitter Christine De Glas nam als eerste het woord en bedankte haar voorganger Yves Evenepoel, die twee ambtstermijnen aan het roer stond van de partij, voor zijn inzet. Nadien bracht ze ook enkele verbeterpunten onder de loep, maar eindigde met een positieve noot.

Christine De Glas: “Een sterk team zal klaar staan voor de volgende verkiezingen van 2024. We gaan voor een positief politiek beleid in Ninove, maar we moeten ook verder werken aan de economische en sociale verbeterpunten, die zijn er zeker, net zoals in anderen steden en gemeenten.  Onze stad biedt vele troeven, het is aan ons om die verder uit te bouwen en dit kan alleen met een positieve kijk op de toekomst. Daarom herhaal ik het nog eens, we gaan voor een politiek beleid in Ninove.”

©Sophie Richez – Voorzitter Christine De Glas
©Sophie Richez – Premier Alexander De Croo
©Sophie Richez – Burgemeester Tania De Jonge
©Sophie Richez – Michel Casteur en premier Alexander De Croo