Groen Zottegem: geen Groene Pluim dit jaar, wel bijzondere dank voor inzet die zorgt voor lokale verbinding

Tijdens zijn nieuwjaarsreceptie in het ontmoetingscentrum van Sint-Maria-Oudenhove werd door Groen Zottegem stilgestaan bij de inzet van de mensen in de verschillende deelgemeenten die door hun inzet in (feest)comités zorgen voor lokale verbinding.

Groen-covoorzitter Jeremie Vaneechhout was gastspreker van dienst. Hij verwelkomde de genodigden en prees hen voor hun engagement in Zottegem voor een bloeiend verenigingsleven. Er werd dit jaar geen Groene Pluim uitgereikt.

“Mensen terug wat dichter bij elkaar brengen versterkt de sociale cohesie en kan leiden tot “warmere” wijken waar het fijn is om te wonen. Groen Zottegem omarmt met positieve energie iedereen die zich mee inzet voor een Zottegem waar het goed is om te leven, wonen en werken. Samen weten we meer, kunnen we meer en zijn we sterker op weg,” zegt Peter Billiet, voorzitter van Groen Zottegem over het engagement van veel Zottegemnaars.