Toneelgroep Arcadia brengt ‘Als de duivers koeren’ op de planken in Horebeke

Na een gedwongen stop, corana weet je wel, is toneelgroep Arcadia Horebeke volop bezig met de voorbereidingen van hun nieuwste productie: “Als de duivers koeren” een voks blijspel van Rene Gybels in regie van Marc Van der Donckt.

In het kleine Horebeke zijn er in St. Kornelis rond de kerktoren nog 2 cafeetjes, het duivenlokaal” De Witpen”, de clan “de witpennen”  en het biljartlokaal “In de drie billen”, de clan “De Billentikkers”.

Beide dorpsclans zijn door een eeuwenoude vete, waarvan niemand de oorsprong nog kent, van elkaar gescheiden en willen van mekaar niets weten.

Maar als de zoon van het biljartlokaal en dochter van het duivenlokaal stapelverliefd op elkaar worden gaan de poppen nog meer aan het dansen….

Hoe het verder gaat met deze verboden liefde en hoe het afloopt kan u komen bekijken op één van de opvoeringen: 3-4-10-11-17 en 18 maart telkens om 20.00 uur in jeugdclub Arcadia op de Bovenstraat 2A. Kaarten te verkrijgen aan 8.00 euro via de website van de toneelgroep www. toneel-arcadia.be.