Op gratis consultatie bij de digidokter.

Digidokter in de bibliotheek en het gemeentehuis van Lierde

Al geruime tijd kunnen mensen met hun digitale vragen terecht bij de digidokter in de bibliotheek van Lierde. Vanaf 1 maart 2023 zal de digidokter echter ook iedere eerste woensdag van de maand voor vrije consultatie aanwezig zijn in het gemeentehuis van Lierde.
Heb jij digitale vragen waar je geen antwoord op weet? Lukt het jou niet om een e-mail te verzenden, je volgende vakantie online te boeken, een account te maken bij je favoriete winkel? Of weet je niet hoe je moet aanmelden via Itsme of een apps moet installeren op je digitaal toestel?
Ga dan naar de bib of het gemeentehuis op consultatie bij de digidokter en krijg gratis advies op maat over het gebruik van je smartphone, tablet of computer.
In de bibliotheek van Lierde kan je, na afspraak, wekelijks op woensdag tussen 16u en 18u terecht. Mail je vraag op voorhand naar digidokter@lierde.be of maak telefonisch een afspraak via 055/42.84.34.
Vanaf 1 maart 2023 kan je maandelijks, de eerste woensdag van de maand tussen 18u en 20u, bij de digidokter terecht in het gemeentehuis van Lierde voor een consultatie zonder afspraak.

Het is wel noodzakelijk dat men op de consultatie zijn eigen toestel (laptop, Iphone, smartphone, e.d.) meebrengt.