Bakkerij Serbruyns Zottegem verkoopt rijsttaartjes voor leukemie-patiënte Lara (3)

Bakkerij Serbruyns in Zottegem verkoopt rijsttaartjes ten voordele van Lara Demeulemeester en vele andere kinderen die vechten tegen kanker. Lara strijdt sinds maart 2022 tegen Leukemie. Eén jaar later hebben de verschillende chemokuren niet het gewenste effect gehad waardoor Lara haar overlevingskansen enorm zijn geslonken.

“Op zondag 3 april 2022 kleurde de Ronde Van Vlaanderen roze voor Lara Demeulemeester en vele andere kinderen die vechten tegen kanker”, zegt Hannelore Pannecoucke van bakkerij Serbruyns. “Lara moet opnieuw een zware chemokuur ondergaan, gevolgd door een beenmergtransplantatie, in de hoop dat dit de kleine prinses kan redden. Een verschrikkelijke nachtmerrie voor de ouders, familie en iedereen die het gezin genegen is. Op zaterdag 1 april 2023 wil papa Pieter, opa Ward en 8 vrienden de ganse Ronde Van Vlaanderen (249km) rijden voor wielertoeristen. Op die manier willen ze symbolisch de strijd aan gaan samen met Lara en alle andere kinderen die vechten tegen deze vreselijke ziekte.

“Steun deze uitdaging door geld te doneren en kom op zaterdag 1 april massaal supporteren voor papa Pieter, opa Ward en de vrienden. Kom bij aankomst naar onze stand aan het RVV Centrum en koop onze overheerlijke Serbruyns rijsttaartjes, er gaat 2 euro per taartje integraal naar Lara. Gewoon doen. We gaan ze ook verkopen in onze winkel. Je kan ze telefonisch bestellen of via onderstaande link.”

Bakkerij Serbruyns – HT-Online (htonline.be)

Steunen kan ook via de crowdfunding:

ALS LARA VECHT, WIJ OOK ! – Crowdfunding Steunactie