Leerlingen GO! atheneum praten met ex-president François Hollande

Geraardsbergen/Milaan. Quel honneur! Een delegatie van laatstejaarsleerlingen van het GO! atheneum Geraardsbergen en hun begeleiders mevrn. Ockerman, Thibaut en dhr. Grijseels, konden tijdens hun Erasmusreis naar Milaan praten met François Hollande, voormalig president van Frankrijk, over hun uitwisseling met Erasmus+. Momenteel zijn alle laatstejaarsleerlingen, uit alle finaliteiten (ASO, TSO en BSO) ergens in Europa bezig aan een boeiende Erasmus+-uitwisseling. Dhr. Hollande, de ex-president van Frankrijk, was enorm geboeid door de internationale uitwisseling van kennis en ervaring en stelde heel wat vragen aan onze jonge atheneumleerlingen uit Geraardsbergen. De Franse politicus stemde uiteindelijk ook in voor een toffe groepsfoto.Het GO! atheneum heeft heel wat boeiende en interessante Erasmus+-samenwerkingen met internationale partners. Momenteel zitten er leerlingen van het GO! atheneum Geraardsbergen in Curaçao, Italië, Spanje, Kroatië, Denemarken en Portugal.

Julien Borremans