Bier en pralines degusteren met Cultuurwerking Sotteghem en Pralifino

In mei vorig jaar pakte Cultuurwerking Sotteghem uit met een geslaagd nieuw initiatief: een bier-tasting waarbij de aanwezigen enkele ‘beestige biertjes’ voorgeschoteld kregen, met daarbij de nodige deskundige uitleg. Het succes van deze Beestige Bieravond deed vragen om een vervolg en omdat ons land niet alleen een rijke biercultuur heeft maar ook de chocoladetraditie nergens ter wereld zo sterk is als in België, inspireerde dit de organisatoren van Cultuurwerking Sotteghem om deze keer te kiezen voor een pairing tussen bier en chocolade.

En wie in Zottegem “chocolade” zegt, denkt meteen aan de Pralifino-winkel in de Stationsstraat waarvan zaakvoerder Astrid Campens en de chocolatier zich onmiddellijk gewonnen toonden voor dit concept van Cultuurwerking Sotteghem en hun medewerking voor deze unieke proeverij toezegden. De pralines die bij een vijftal bieren zullen worden aangeboden, worden trouwens eenmalig voor dit evenement vervaardigd en zullen daarna nog maar tot zolang de voorraad strekt, te verkrijgen zijn in de Pralifino-winkel aan de Stationsstraat 24.

Met wie nu reeds van deze verrassende combinatie tussen bier en pralines het water in de mond krijgt en er op deze exclusieve degustatie wil bij zijn, wordt afspraak gemaakt op zaterdag 6 mei om 20 uur in het Ontmoetingscentrum Sint-Goriks in Sint-Goriks-Oudenhove (het aantal plaatsen wordt beperkt). De deelnameprijs bedraagt slechts 15 euro per persoon. Voor kaarten kan men terecht bij Pralifino of inschrijven kan ook door overschrijving op het rekeningnr. BE79 3632 3003 4833 van Cultuurwerking Sotteghem met vermelding van naam, aantal personen en leveringsadres (de deelnamekaarten worden in Zottegem en nabije omgeving thuis bezorgd).