Tweedaagse ‘Eetinge’ bij Joggingclub Erwetegem

Foute aankondiging in Infokrant Egmont

Door Joggingclub Erwetegem wordt binnenkort opnieuw afspraak gemaakt voor de jaarlijkse ‘Eetinge’ ten voordele van de verdere werking en andere organisaties of activiteiten van deze sportclub. Bestuur en medewerkers hopen hiervoor leden en sympathisanten in grote getale te mogen verwelkomen in het stedelijk Ontmoetingscentrum Strijpen aan de Sint-Andriessteenweg 163, waar de tafels zullen gedekt worden op zaterdag 22 april van 18u30 tot 21u30 alsook (* zie onderaan) op zondag 23 april van 11u30 tot 14u30.

Het menu laat kiezen tussen steak (natuur, met champignon- of pepersaus), kalkoengebraad en zalm op Normandische wijze, telkens met knapperige frietjes. Kaarten kosten 18 euro (voor een kinderportie 10 euro). Hoewel er aan de ingang ook nog kaarten te verkrijgen zullen zijn, is het om organisatorische redenen toch wenselijk zo veel mogelijk gebruik te maken van de voorverkoop via alle leden van Joggingclub Erwetegem of door middel van een e-mail naar jogging_erwetegem@hotmail.com.

(*) In een aankondiging in Infokrant Egmont is alleen sprake van eetgelegenheid op zaterdag 22 april. De aandacht wordt er op gevestigd dat het, in tegenstelling met die aankondiging (het is niet de eerste keer dat in dat magazine foutieve informatie te lezen staat), een tweedaags eetfestijn is met dus ook mogelijkheid om op zondag 23 april mee te komen tafelen.