Nieuw in Zottegem: La Vertitude – ambachtelijke veggieburgers

Op 13 mei opent La Vertitude de deuren in de Désiré Van Den Bosschestraat 23 in Zottegem. Je kan er terecht voor al dan niet vegan/glutenvrije ambachtelijk bereide veggieburgers, verschillende slaatjes en een glutenvrij vegantaartje.

Tijdens de opening op zaterdag 13 mei (van 14 tot 17 uur) kan je proeven van het aanbod. Er zal live muziek gespeeld worden door de one-woman-band Loeloe’s Beez.

“Vanaf dan kan je elke zaterdag van 14 tot 17 uur bij mij terecht voor een veggie assortiment, waaronder telkens de keuze uit 2 veggieburgers. Het menu kan je terugvinden op Facebook en Instagram. Ik werk voornamelijk op bestelling om overschotten te vermijden. Bestellen kan via lavertitude.joyce@gmail.com, telkens tot en met woensdag”, aldus zaakvoerster Joyce.

Meer info?

Facebookpagina en Instagrampagina van La Veritude