Ook Oosterzele nam deel aan Maand van de Markt

Martine, Christine en Marieke winnen Oh – bon van de gemeente

De gemeente Oosterzele was één van de 45 Oost- Vlaamse gemeenten die deelnam aan ‘Maand van de Markt’. De hele maand april stond in het teken van de Maand van de Markt. Bij iedere aankoop op de markt kreeg je een wedstrijdkaartje dat je kon deponeren in de wedstrijdurne op het marktplein. Er waren nu ook tal van leuke prijzen te winnen.
Schepen lokale Economie, (Orvielle Cotenie) geflankeerd door ambtenaar lokale economie en marktleider (Sylvianne De Sutter), maakte de prijswinnaars bekend. Op het marktplein van Scheldewindeke kregen de eerste drie winnaars een Oh – bon van de gemeente. De gelukkige prijswinnaars zijn: Martine Matthys, Christine Bernaert en Marieke Rijdant. Nog eens 27 winnaars kregen waardebonnen van een of meer marktkramen.
Bij het verdelen van de prijzen werd één extra wedstrijdkaartje getrokken en opgestuurd naar de provincie Oost – Vlaanderen. Uit de geselecteerde wedstrijdkaarten worden op 11 mei 2023 door de provincie Oost – Vlaanderen de winnaars getrokken. Te winnen: vier vakantiecheques ter waarde van 250 euro ‘Weekendje weg in Oost – Vlaanderen’, vier waardebonnen van 100 euro voor een etentje bij een ambassadeur Lekker Oost – Vlaams, acht pakketten met waarde 50 euro met Oost – Vlaamse streekproducten en Fair Trade producten, acht pakketten ter waarde van 25 euro met Oost – Vlaamse streekproducten en Fair Trade producten.
En nu maar duimen dat een Oosterzelenaar in de prijzen valt. De Maand van de Markt is een initiatief van de Vlaamse Provincies, OC West en de Vlaamse Federatie voor Ambulante Handel, met de steun van VLAIO.    (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).