Proef de ‘speciallekes’ van Gijzels Genootschap van de Kerkuil

Take away eetfestijn

Al wie het Gijzels Genootschap van de Kerkuil genegen is, kruist alvast zondag 21 mei 2023 aan in zijn agenda. Je kan het Heemkundig Genootschap steunen door deel te nemen aan het take away eetfestijn. Varkenshaasje, vispannetje met frietjes, veggieschotel of balletjes in tomatensaus (kinderen), proef de ‘speciallekes’ van het Genootschap van de Kerkuil.  Aan u de keuze. Deelnemen kost 20 euro, kinderen smullen balletjes in tomatensaus tegen 15 euro. Je kan de gerechten afhalen vanaf 10 u 30  tot 13 u 30 in het OC De Mannekensschool. Thuislevering is ook mogelijk. Bestellen kan via info@gijzenzele.be. Als apero bij het eten kan je ook wijn of cava bestellen: fles witte of rode wijn (14 euro), fles cava (15 euro).
 Het Gijzels Genootschap van de Kerkuil wil graag je smaakpapillen prikkelen, tijdens zeg maar de fijnproeversdag. Proef de heerlijke smaken. Het bestuur van het Gijzels Genootschap van de Kerkuil maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een culinair eetfestijn. Steun het Heemkundig Genootschap. Het take away eetfestijn, een aanrader voor alle  levensgenieters, smulpapen, lekkerbekken en al wie een groot hart heeft voor het Gijzels Genootschap van de Kerkuil. ‘En drink gerust een apero in het retrocafeetje’, knipoogt het bestuur van het Gijzels Genootschap van de Kerkuil. Je kan ook het bedrag storten op rekening BE50 6528 5208 0418 van Gijzels Genootschap. Uw steun is welkom, het Gijzels Genootschap van de Kerkuil investeerde in de hernieuwing van het museum en in november wordt een speciale evocatie van het oorlogsgebeuren in Gijzenzele gepland. Help de kas van het Gijzels Genootschap van de Kerkuil spijzen, want koken kost geld.    (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).