Inschrijven voor rommelmarkt in Bevegem en Bijloke

Vanuit het Lokaal Dienstencentrum Egmont wordt, in samenwerking met het Bijlokecomité, opnieuw een rommelmarkt georganiseerd op zondag 4 juni in de Sint-Niklaasstraat in de wijk Bijloke. Daarnaast wordt er ook op het Sint-Niklaasplein omkaderende animatie voorzien. Wie graag met een verkoopstand op deze rommelmarkt wil postvatten, kan voor inschrijving of meer inlichtingen contact opnemen met het LDC Egmont door middel van een e-mail naar ldcegmont@ocmw.zottegem.be, telefonisch via 09 364 56 95 of bij een persoonlijk bezoekje aan het LDC Egmont (ingang via de A. Gevaertlaan). Het deelnamegeld bedraagt 5 euro per vier vierkante meter (geen auto’s).

IN BEVEGEM OOK GARAGEVERKOOP

Op zondag 18 juni wordt in Bevegem kermis gevierd en vanuit café Sportstadion aan de Kastanjelaan 13 worden bij die gelegenheid een aantal speciale activiteiten georganiseerd, o.a. een rommelmarkt en garageverkoop. De rommelmarkt gaat door op het H. Hartplein en in (delen van) de Kastanjelaan, Dr. Van Wymerschlaan en Acacialaan. Er is plaats voor 300 standhouders (goed voor 1,2 km rommelmarkt). Deelname is gratis maar het is wel nodig in te schrijven om een standplaats (5 meter breed) te reserveren. Dit kan in café Sportstadion, via e-mail naar hetsportstadionbevegem@yahoo.com of telefonisch 0492/96 41 93. Wie in Bevegem woont en liever vanuit de eigen garage verkoopt, kan eveneens via deze contactmogelijkheden zijn/haar adresgegevens meedelen en wordt dan als garageverkoper vermeld op een stratenplan.