Nog eens enkele weken verkeershinder op de Gentsestraat (N415) in Brakel-Elst

Verkeersellende groeit ook op het platteland

Langs de Gentsestraat (N415) in Elst werden over een aanzienlijke lengte op twee plaatsen verkeerslichten geplaatst met beurtelings verkeer om betonstroken te vernieuwen. De weg werd onlangs gedurende 1,5 maand afgesloten voor een nieuw fietspad en nu is er terug verkeershinder voor weken. Van een gecoördineerde aanpak gesproken!

De verkeersellende neemt met de dag toe in Zwalmstreek. Denken we aan de Herreweg in Brakel, container op de weg aan de Kleiberg, twee paar lichten in Elst en verkeerslichten in het centrum van Munkzwalm. Men moet dan niet jammeren over snelheid want als men deze vier hindernissen neemt komt men aan een gemiddelde snelheid van 50km/u. Een gesloten overweg in Zwalm kan de snelheid nog naar beneden helpen!

Van mobiliteit gesproken. Men is een uur  en meer onderweg om onze provinciehoofdstad te bereiken voor een afstand van 30km.