Driedaags feestweekend in Grotenberge met kermis, optredens en rommelmarkt

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni organiseert het Feestcomité van Grotenberge een kermisweekend in samenwerking met de lokale horeca.

Op vrijdag 23 juni openen de deuren van dit feestweekend met muziek (Hoekje Gusto Latino), dans (fout @ ’t Verval) en zang (Pasta&Blues). Nadat de muzikale dansbeentjes aan het werk zijn geweest kan je op zaterdag verder dansen (Hoekje Gusto Latino), genieten van een live act met Stijn Vandewijn (In“garage” by Mobilex) of je pijlen richten in ’t Verval voor een heus dartstornooi. Zondag is het kuieren en investeren geblazen op de rommelmarkt! Inschrijven kan nog steeds via www.feestcomitegrotenberge.be. Een frisse neus halen na 2 dagen feestgedruis kan door te genieten van de Grotenbergse fauna en flora, begeleid door een gids. Vertrek zondag om 10 uur in de feesttent.  Aperitieven doe je zondag in stijl, begeleid door een heus aperitiefconcert van Opus 7. Kids halen hun hartje op in verschillende attracties, ouders genieten ondertussen van een hapje en drankje.
In de namiddag zwepen DJ’s de boel op, om dan na het extatische moment van de Berlindis-worp de avond in te gaan met Rebaund en na te genieten van dat Grotenberge Feest!

Meer info?

https://feestcomitegrotenberge.be/