Zottegemse Xina (18) brengt CD uit: “Zelf gecomponeerd, ingespeeld en ingezongen”

De 18-jarige Xina Sarens uit Zottegem laat weten dat ze een CD heeft uitgebracht: “Ik heb alles zelf gecomponeerd, ingespeeld en ingezongen”

“Mijn passie is muziek. Ik heb mezelf ukelele en gitaar leren spelen. Ook zing ik in zangersduo met mijn broer Yoeran al enkele jaren en heb al wat podiumervaring. Ik heb recent een eigen nummer geschreven. De muziek heb ik zelf gecomponeerd en ingespeeld en ingezongen. Dit is de allereerste keer dat ik dit heb kunnen realiseren. Het was altijd al een droom van mij en nu komt die uit. Het nummer heet Dans Vannacht en is binnenkort te bekijken (met videoclip) op YouTube. Ingespeeld en ingezongen in de eigen zelfgebouwde opnamestudio bij ons thuis. Dit project heb ik kunnen realiseren met mijn broer Yoeran. Het leek me leuk dit de delen met de mensen uit de regio. Ik wil tonen dat wij allen talent hebben, ook in onze regio en je je dromen moet volgen.”