Kando (KVG) relaxt in Blankenberge

Bezoek Bierkasteel Izegem

Op vrijdag 25 augustus kan je dankzij Kando (nieuwe naam van KVG) Oosterzele een dagje relaxen, eerst in het Bierkasteel Izegem en nadien aan zee in Blankenberge. De stad is een bestemming voor de vier seizoenen. Blankenberge is ongetwijfeld één van de populairste badplaatsen. Je vindt er een mooi aanbod. In de zomermaanden gonst het er van de bedrijvigheid op het brede strand en langs de dijk met zijn vele winkels en restaurants. Blankenberge is meer dan zon, zee en strand. Interesse? Schrijf dan in voor 15 augustus 2023 in bij Hubert en Juliette Van De Sijpe, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com, Juliette Meuleman, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be,  Rita De Landsheere,  0472 / 95 18 33 , ritadelandsheere@hotmail.com.
Men vertrekt om 8 u 15  aan de sporthal De Kluize in Scheldewindeke.  Om 9 u 30 wordt een bezoek gebracht aan het bierkasteel in Izegem. Je wordt er wegwijs gemaakt in deze wondere wereld van het bierbrouwen. Om 12 u 15 wordt er lekker geluncht in Floreal Blankenberge.  Na de lunch is iedereen vrij. Je kan in Blankenberge gezellig shoppen, wandelen op de dijk, een natuurreservaat bezoeken, een bezoek brengen aan het Serpentarium, het ‘Belle Epoque’ centrum, en je cultuurkennis bijschaven. Wie rondslentert, ontdekt in de straten van Blankenberge unieke belle-epoquepareltjes. Heel wat woningen dateren nog uit de periode tussen 1850 en 1915. Je kan uiteraard ook een terras meepikken, genieten van eb en vloed, de uitgestrektheid van de Noordzee, de vernieuwde pier bezoeken. Om 17 u 30  wordt het in ‘Au Luxembourg’ genieten van een broodmaal met hesp, kaas, groenten, koffie of thee. Deelnemen kost 65 euro, Kango (KVG) – leden betalen 60 euro. Storten op rekening BE 33 890 5440551 46 KVG Oosterzele, met vermelding Blankenberge, naam en aantal personen.  (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)