Dance D-Vision: parkeerverbod en blauwe zone vervalt tijdelijk

Voor de organisatie (opbouw) van de 11de editie van het muziekfestival Dance D-Vision dat op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus plaatsvindt aan de Bevegemse Vijvers, geldt er reeds sinds voorbije donderdag 27 juli en dit nog (voor de afbraak) tot woensdag 9 augustus om middernacht een parkeerverbod in de Zwembadstraat (langs weerskanten) alsook op de rijweg (rechterkant) naar het sportcentrum / zwembad.

Daarnaast mag er vanaf vrijdagmiddag 4 augustus om 12 uur (tot zondag 6 augustus om 02u30) ook niet geparkeerd worden op het H. Hartplein ter hoogte van de huisnummers 19-20 en over een afstand van een tiental meter aan verschillende kruispunten in de wijk Bevegem. Nog vanaf vrijdag 4 augustus om 12 uur (tot zondag 6 augustus om 12 uur) is dit eveneens het geval op de parking Bevegemse Vijvers (wegens privatisering) alsook in de Hemelrijkstraat en Vogelzang (+ alleen plaatselijk verkeer). Op het Politiek Gevangenenplein en in de straten in de omgeving van de Bevegemse Vijvers zal alleen plaatselijk verkeer toegelaten zijn.

Zoals eveneens het geval was rond Rock Zottegem, zal ook nu naar aanleiding van Dance D-Vision in de ganse wijk Bevegem de blauwe zone (max. 4 uren) op vrijdag 4, zaterdag 5, (sowieso) zondag 6 alsook nog op maandag 7 augustus niet van toepassing zijn en zullen er daar dus op die dagen op deze parkeerregeling door de parkeerwachters geen controles uitgevoerd worden.