Sportdienst leert leerlingen de veiligste fietsroute tussen huis en school kennen

De sportdienst zet leerlingen op weg om de autoluwe fietswegen van en naar hun school te ontdekken. Zo kunnen ze vanaf september veilig met de fiets naar school. In verschillende deelgemeenten wordt eind augustus een fietstocht georganiseerd, onder begeleiding van de sportdienst:

Denderwindeke (verzamelen aan de kerk): dinsdag 29 aug om 10 uurOkegem (verzamelen aan de kerk): dinsdag 29 aug om 13 uurNederhasselt (verzamelen aan de kerk): woensdag 30 aug om 10 uurAppelterre (verzamelen aan de kerk): woensdag 30 aug om 13 uurAspelare (verzamelen aan de kerk): donderdag 31 aug om 10 uurNeigem (verzamelen aan de kerk): donderdag 31 aug om 13 uur

Deelnemers brengen hun fiets (technisch in orde), fietshelm en boekentas mee. Ze leren hoe ze die veilig kunnen bevestigen op hun fiets.