© Google Maps

Doorgang spoorwegbrug in Zottegem-centrum onderbroken

Nadat in de voorbije dagen al enige voorbereidingen gebeurden, wordt vanaf vandaag dinsdag 29 augustus gewerkt aan de spoorwegbrug tussen de L. De Metsstraat en de Grotenbergestraat in Zottegem-centrum. Hierdoor zal er onder de brug geen verkeer mogelijk zijn, in geen van beide richtingen.

Het verkeer komende vanuit de Musselystraat moet omrijden via de L. De Metsstraat, Grensstraat, Noordstraat, D. Van Den Bosschestraat, Bruggenhoek, Buke en A. Gevaertlaan naar de Grotenbergestraat. Omgekeerd is er vanuit de Grotenbergestraat een omleiding voorzien via de A. Gevaertlaan, Buke, Bruggenhoek, D. Van Den Bosschestraat en Heldenlaan naar L. De Metsstraat/centrum. In de persmededeling die hierover vanuit de stad werd verspreid, wordt niet gecommuniceerd over wat de werken inhouden en onze vraag hieromtrent aan de schepenen Cynthia Van den Steen en Evert De Smet bleef onbeantwoord. Uit een andere bron konden wij wel nog vernemen dat volgende week vrijdag 8 september als einddatum van de werken voorzien is.